Измамници разпространяват псевдо сайт, наподобяващ на този на ПИБ
Постъпиха сигнали, че са правени опити за контакт с клиенти от името на Fist Investment Вank, Amsterdam Netherlands, чийто уебсайт www.finv-b.com имитира уебсайта на „Първа инвестиционна банка” АД, обявиха от кредитната институция.
"Бихме искали да Ви обърнем внимание, че това не е официалният сайт на „Първа инвестиционна банка” АД, България. Молим Ви да не предприемате действия, които са инициирани чрез уебсайт с адрес www.finv-b.com и/или е-мейл адреси с домейн finv-b.com и при съмнение да се свържете със служител на „Първа инвестиционна банка” АД, България. Напомняме Ви, че официалният адрес на уебсайта на „Първа инвестиционна банка” АД е www.fibank.bg, а адресът на Виртуалния клон на ПИБ е https://e-fibank.bg/EBank", се казва в съобщението.
-
Събития
Конкурс на b2b Media - "Най-зелените компании в България"
Награждаването ще се състои на 28 юни в София
-
Интервю
LAUNCHub ще инвестира 9 млн. евро в стартъпи от региона
Ще търсим компании от ИКТ сектора и ще им даваме пълна свобода на действие, твърди Любен Белов, един от ръководителите на организацията в интервю за NewBusiness.bg


